KRIJG 30% KORTING, ALLEEN OP APP
Klantenservice
Verzend naar : / $USD

Verzend naar

Verenigde Staten

Valuta

$ USD
  • $ USD
  • CNY
  • EUR
  • £ GBP
  • $ CAD
  • $ AUD
  • CHF
  • $ HKD
  • ¥ JPY
  • p. RUB
  • R$ BRL
  • $ CLP
  • kr. NOK
  • kr. DKK
  • ريال SAR
  • Kr. SEK
  • KRW
  • ILS
  • $ MXN
  • S$ SGD
  • $ NZD
  • $ ARS
  • Rs INR
  • $ COP
  • درهم‎ AED
  • CZK
  • PLN
  • ريال OMR
  • د.ب BHD
  • د.ك KWD
  • ريال QAR
  • £ EGP
  • JD JOD
  • Rp IDR
  • ฿ THB
  • Ft HUF
  • kn HRK
  • lei RON
  • TRY
  • KZT
  • лв BGN
  • R ZAR
Opslaan
Gemiddelde Beoordeling: 4.6 (15 Reviews)
  • Jan 29, 2021

Zeer comfortabel om te dragen Het is ook verkrijgbaar in grote maten Ik ben absoluut opgewonden Sehr angenehm zu tragen.Gibt es auch in großen Größen.ich bin total begeistert

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2021

De kwaliteit en afwerking zijn erg goed. Ik ben ook erg blij met de pasvorm, hij valt heel mooi. Aan de hand van de gegevens in de maattabel kunt en moet u uw maten kiezen zodat het artikel goed bij u past Die Qualität und die Verarbeitung sind sehr gut. Ich bin auch sehr zu frieden mit der Passform, es fällt sehr schön. Durch die Angaben in der Größentabelle kann und sollte man seine Maße auswählen, damit dann der Artikel einem auch gut passt

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2021

Oke! Alles was in orde. Ik heb waar ik voor betaald heb. Ik heb het pakketje kunnen volgen. Oké! Minden rendben volt. Azt kaptam, amit fizettem. Tudtam követni a csomagot.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2022

Het materiaal is mooi, maar maat M is te groot voor mij. We moeten ons echt aan de maattabel houden. De kwaliteit is goed, maar op sommige plaatsen komt er katoen uit. Het pakket kwam heel lang aan. The material is nice but M size is too big for me. We really have to follow the size chart. The quality is good but in some places there are cottons comming out. The package came for a very long time.

Antwoord Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2022

Het materiaal is mooi, maar maat M is te groot voor mij. We moeten ons echt aan de maattabel houden. De kwaliteit is goed, maar op sommige plaatsen komt er katoen uit. Het pakket kwam heel lang aan. The material is nice but M size is too big for me. We really have to follow the size chart. The quality is good but in some places there are cottons comming out. The package came for a very long time.

Antwoord Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2021

Het patroon is leuk, maar het materiaal valt zachter dan ik had verwacht. A minta szép, de az anyag lágyabb esésű, mint reméltem.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2021

Super leggins maat zoals aangegeven en de kwaliteit voor de prijs ook Super leggins Grösse wie angegeben passt und die Qualität zum Preis ebenfalls

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2021

Dit artikel is uitstekend geschikt voor moeder en dochter. Het ontwerp van deze Minikleid geeft een zeer elegante stijl om in de lente en zomer te dragen. This item is excellent for mom and daughter. The design of these Minikleid gives a very elegant style to be worn in the spring and summer.

Antwoord Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2021

Ik had nog nooit kleren voor mijn vrouw gekocht: wat ik zag vond ik heel mooi en, ook al twijfelde ik er niet aan, kocht ik twee dingen. Juist omdat ik nog nooit kleren had gekocht, zat ik zelfs voor de maatregelen in de problemen !! Om deze redenen was het mooi en spannend om ze te horen zeggen: hoe mooi! WAUW Non avevo mai acquistato indumenti per mia moglie: Ciò che ho visto però mi piaceva proprio e, anche se con qualche dubbio, ho acquistato due cose. Proprio perchè non avevo mai acquistato indumenti, anche per le misure ero in difficoltà!! Per questi motivi è stato bello e emozionante sentirle dire: ma che belli! WOW

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 16, 2020

Ik hou van de top, maar hij is te groot. Graag ruilen voor maat S. Das Oberteil gefällt mir aber es ist zu groß. Möchte es gegen Größe S umtauschen.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Swingjurk Mini-jurk Groen Paars Lange mouw Afdrukken Herfst Strakke ronde hals Casual Ruimvallend 2022 S M L XL XXL 3XL
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 21.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Grijs Khaki Lange mouw Bloemig Lapwerk Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual Ruimvallend 2022 S M L XL XXL 3XL 4XL / Grote maten
1% koopUSD $ 18.99
 Dames Hemdjurk Mini-jurk blauw Grijs Paars Oranje Lange mouw Kleurgradatie Brief Zak Afdrukken Herfst Winter V-hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
1% koopUSD $ 28.99
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Groen Lange mouw Afdrukken Geometrisch Zak Afdrukken Herfst Winter V-hals Casual 2022 S M L XL XXL XXXL
1% koopUSD $ 28.99
 Dames A lijn jurk Mini-jurk Wijn Rood Lange mouw Kleurenblok nappi Herfst Lente Coltrui Casual 2022 S M L XL XXL / Katoen
1% koopUSD $ 21.99
 vrouwen shift jurk korte mini jurk groen blauw lange mouwen herfst bloemenprint herfst zomer ronde hals casual regular fit 2022 s m l xl xxl 3xl
1% koopUSD $ 18.99
 Dames Casual jurk A lijn jurk Mini-jurk Zwart Blozend Roze Rood Bruin Lange mouw Bloemig Kleurenblok Geometrisch Zak Afdrukken Herfst Winter Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
1% koopUSD $ 23.99
 Dames T shirt jurk Hemdjurk Mini-jurk Groen blauw Paars Geel Rood Lange mouw Bloemig Afdrukken Herfst Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
1% koopUSD $ 21.99
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Groen Rood Lange mouw Geometrisch Afdrukken Herfst Winter Strakke ronde hals Elegant Ruimvallend 2022 S M L XL XXL
1% koopUSD $ 23.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Groen blauw Rood Lange mouw Kleurenblok Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual Modern Ruimvallend 2022 S M L XL 2XL 3XL
1% koopUSD $ 18.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Grijs Lange mouw Bloemig Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Basic Casual Ruimvallend 2022 S M L XL 2XL 3XL
2% koopUSD $ 18.99
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Wit Lange mouw Afdrukken Kat Zak Afdrukken Herfst Lente V-hals Casual 2022 M L XL XXL 3XL
2% koopUSD $ 23.99
 vrouwen hoodie jurk shift jurk korte mini jurk blauw paars geel lange mouwen herfst bloemen pocket print herfst winter hooded casual 2022 s m l xl xxl 3xl
2% koopUSD $ 23.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Groen blauw Paars Geel Lange mouw Afdrukken Lapwerk Afdrukken Herfst Winter Coltrui Casual Ruimvallend 2022 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL / Asymmetrisch
3% koopUSD $ 21.99
 Dames A lijn jurk Mini-jurk blauw Rood Bruin Lange mouw Bloemig Geometrisch Afdrukken Herfst Winter Strakke ronde hals Stijlvol Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
3% koopUSD $ 12.00
 vrouwen t-shirt jurk tee jurk korte mini jurk blauw grijs lange mouwen herfst print print herfst lente v-hals casual losse 2022 s m l xl xxl 3xl
3% koopUSD $ 21.99
 vrouwen t-shirt jurk tee jurk zwart roze lange mouwen fall check dot bloem patchwork lente zomer ronde hals basic casual losse 2022 s m l xl xxl xxxl
4% koopUSD $ 21.99
 Dames T shirt jurk Hemdjurk Mini-jurk Groen blauw Lange mouw Vlinder dier Afdrukken Herfst Winter Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
4% koopUSD $ 21.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Korte mouw Abstract Afdrukken Lente Zomer Strakke ronde hals Chique en modern Casual / Dagelijks Ruimvallend 2022 S M L XL XXL XXXL
4% koopUSD $ 14.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Halve mouw Kleurgradatie Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 14.99
 Dames Hemdjurk Mini-jurk blauw Lange mouw dier Afdrukken Herfst Lente V-hals Casual Ruimvallend 2022 M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 23.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Groen Paars Oranje Rood Halve mouw Bloemig Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 18.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Groen blauw Halve mouw Kleurgradatie Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
6% koopUSD $ 18.99
 Dames Hemdjurk Swingjurk Mini-jurk Wit Paars Blozend Roze Regenboog Lange mouw Bloemig Afdrukken Herfst Winter Coltrui Casual 2022 XS S M L XL XXL 3XL 4XL
6% koopUSD $ 24.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Paars Halve mouw Afdrukken Kleurgradatie Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual 2022 S M L XL XXL 3XL
6% koopUSD $ 18.99
 vrouwen t-shirt jurk tee jurk korte mini jurk blauw zwart lange mouwen herfst vlinder animal print fall ronde hals casual 2022 s m l xl xxl
1% koopUSD $ 18.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Regenboog Halve mouw Regenboog Kleurgradatie Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual Boom Sale-jurk S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 14.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Korte mouw Patroon Lente Zomer Casual / Dagelijks S M L XL XXL XXXL
1% koopUSD $ 11.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Lange mouw Kleurgradatie Geometrisch Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals 3D-print Casual Feest 3D print S M L XL XXL 3XL / Zomer
1% koopUSD $ 18.99
 Dames Hemdjurk Casual jurk Mini-jurk Groen blauw Wijn Lange mouw Bloemig Zak Afdrukken Herfst Winter Strakke ronde hals Casual Vakantie Ruimvallend 2022 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 23.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Grijs Lange mouw Afdrukken Geometrisch Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Casual Feest 2022 S M L XL XXL 3XL / Zomer
1% koopUSD $ 18.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Wit Zwart Halve mouw Kat dier Afdrukken Herfst Lente Strakke ronde hals Stijlvol Casual Modern Ruimvallend 2022 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 18.99
ATest