banner
Gemiddelde Beoordeling: 4.8 (8 Reviews)
Schrijf zelf een review
  • 1
  • Apr 02, 2021

Super leggins maat zoals aangegeven en de kwaliteit voor de prijs ook Super leggins Grösse wie angegeben passt und die Qualität zum Preis ebenfalls

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2021

Dit artikel is uitstekend geschikt voor moeder en dochter. Het ontwerp van deze Minikleid geeft een zeer elegante stijl om in de lente en zomer te dragen. This item is excellent for mom and daughter. The design of these Minikleid gives a very elegant style to be worn in the spring and summer.

Antwoord Vertaald uit het Engels Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2021

Ik had nog nooit kleren voor mijn vrouw gekocht: wat ik zag vond ik heel mooi en, ook al twijfelde ik er niet aan, kocht ik twee dingen. Juist omdat ik nog nooit kleren had gekocht, zat ik zelfs voor de maatregelen in de problemen !! Om deze redenen was het mooi en spannend om ze te horen zeggen: hoe mooi! WAUW Non avevo mai acquistato indumenti per mia moglie: Ciò che ho visto però mi piaceva proprio e, anche se con qualche dubbio, ho acquistato due cose. Proprio perchè non avevo mai acquistato indumenti, anche per le misure ero in difficoltà!! Per questi motivi è stato bello e emozionante sentirle dire: ma che belli! WOW

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2021

Zeer comfortabel om te dragen Het is ook verkrijgbaar in grote maten Ik ben absoluut opgewonden Sehr angenehm zu tragen.Gibt es auch in großen Größen.ich bin total begeistert

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  kefi
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 24, 2021

De kwaliteit en afwerking zijn erg goed. Ik ben ook erg blij met de pasvorm, hij valt heel mooi. Aan de hand van de gegevens in de maattabel kunt en moet u uw maten kiezen zodat het artikel goed bij u past Die Qualität und die Verarbeitung sind sehr gut. Ich bin auch sehr zu frieden mit der Passform, es fällt sehr schön. Durch die Angaben in der Größentabelle kann und sollte man seine Maße auswählen, damit dann der Artikel einem auch gut passt

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2021

Oke! Alles was in orde. Ik heb waar ik voor betaald heb. Ik heb het pakketje kunnen volgen. Oké! Minden rendben volt. Azt kaptam, amit fizettem. Tudtam követni a csomagot.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 16, 2020

Ik hou van de top, maar hij is te groot. Graag ruilen voor maat S. Das Oberteil gefällt mir aber es ist zu groß. Möchte es gegen Größe S umtauschen.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2021

Het patroon is leuk, maar het materiaal valt zachter dan ik had verwacht. A minta szép, de az anyag lágyabb esésű, mint reméltem.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Swingjurk Mini-jurk blauw Paars Klaver Lange mouw Afdrukken Herfst Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 22.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Khaki Grijs Lange mouw Bloemen Lapwerk Opdruk Herfst Lente Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL / Grote maten
1% koopUSD $ 17.24
 Dames Hemdjurk Maxi-jurk Lange mouw Afdrukken Kat Kleurenblok Lapwerk Opdruk Herfst Winter Informeel 2021 Grijs S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 21.84
 Dames Hemdjurk Knielengte jurk blauw Klaver Lange mouw Afdrukken Kleurgradatie Opdruk Herfst V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 21.84
 vrouwen t-shirt jurk tee jurk knielengte jurk kat grafische lange mouw print patchwork print herfst hot casual 2021 blauw paars blozen roze grijs sml xl xxl 3xl 4xl 5xl
1% koopUSD $ 21.84
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart blauw Rood Khaki Klaver Grijs Lange mouw Bloemen Opdruk Herfst Winter Ronde hals Informeel Katoen 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 12.07
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Korte mouw Effen Kleur Lente Zomer Casual / Dagelijks 2021 S M L XL XXL XXXL
1% koopUSD $ 13.79
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Lange mouw Afdrukken Kat Zak Opdruk Herfst Lente Informeel 2021 Wit M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 21.84
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Lange mouw Afdrukken Kat Lapwerk Opdruk Herfst Lente heet Informeel 2021 blauw Wijn Khaki Grijs S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 7.98
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Grijs Lange mouw Kleurenblok Opdruk Herfst V-hals Informeel Ruimvallend 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 2.99
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Paars Klaver Grijs Lange mouw Afdrukken Lapwerk Opdruk Herfst Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL / Grote maten
2% koopUSD $ 37.94
 Dames Hemdjurk Mini-jurk blauw Lange mouw dier Opdruk Herfst Winter V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
2% koopUSD $ 17.24
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Wit Halve mouw Afdrukken Vlinder Opdruk Lente Zomer Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
2% koopUSD $ 13.79
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Grijs Lange mouw Kleurenblok Opdruk Herfst V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
3% koopUSD $ 19.54
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Bruin Grijs Lange mouw Gestreept Kleurgradatie Zak Lapwerk Opdruk Herfst Lente Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL / Grote maten
3% koopUSD $ 17.24
 Dames Hemdjurk Knielengte jurk Zwart Lange mouw Afdrukken Opdruk Herfst V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
3% koopUSD $ 17.24
 Dames T shirt jurk Mini-jurk blauw Leger Groen Fuchsia Khaki Donkergrijs Grijs Lange mouw Afdrukken Zak Lapwerk Opdruk Herfst Lente V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL / Grote maten
4% koopUSD $ 17.24
 Dames Hemdjurk Mini-jurk blauw Klaver Lange mouw Afdrukken Opdruk Herfst Ronde hals Boho 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL
4% koopUSD $ 9.77
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Oranje Klaver Lange mouw dier Lapwerk Opdruk Herfst Lente V-hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL
4% koopUSD $ 14.37
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Lange mouw Kleurgradatie Geometrisch Opdruk Herfst Lente Ronde hals 3D-print Informeel 3D print S M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 17.24
 Dames Hemdjurk Midi-jurk blauw Rood Lange mouw Afdrukken Opdruk Herfst Lente Ronde hals Informeel 2021 M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 2.99
 Dames A lijn jurk Knielengte jurk Rood Lange mouw Afdrukken Kleurenblok Opdruk Herfst Ronde hals Elegant 2021 S M L XL XXL 3XL
5% koopUSD $ 16.09
 Dames T shirt jurk Knielengte jurk blauw Paars Rood Klaver Grijs Lange mouw Kleurenblok Lapwerk Opdruk Herfst Lente Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL 4XL
6% koopUSD $ 17.24
 dames shift jurk korte mini jurk kat grafische lange mouw print dier patchwork print herfst lente casual boho katoen 2021 blozen roze l xl xxl 3xl 4xl 5xl
6% koopUSD $ 17.24
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Lange mouw Kleurenblok Geometrisch Opdruk Herfst Lente Ronde hals 3D-print Informeel 3D print S M L XL XXL 3XL
6% koopUSD $ 17.24
 Dames Hemdjurk Mini-jurk blauw Paars Rood Khaki Klaver Lange mouw Afdrukken Opdruk Lente Ronde hals Wijnoogst 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 37.94
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Lange mouw Kleurenblok Geometrisch Opdruk Herfst Lente Ronde hals 3D-print Informeel 3D print S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 17.24
 Dames T shirt jurk Knielengte jurk blauw Grijs Lange mouw Afdrukken Lapwerk Opdruk Lente Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 11.49
 Dames Hemdjurk Knielengte jurk Grijs Lange mouw Afdrukken dier Lapwerk Opdruk Herfst Coltrui Informeel 2021 M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 10.92
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Oranje Lange mouw Afdrukken Kat Tie Dye Zak Lapwerk Opdruk Herfst Lente V-hals Werk Informeel 2021 M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 26.44
 Dames shift jurk korte mini jurk kat grafische lange mouw kleur blok dier patchwork print herfst casual 2021 blauw m l xl xxl 3xl
1% koopUSD $ 13.68
 Dames Hemdjurk Mini-jurk Lange mouw Kat dier Opdruk Herfst Lente 3D-print Informeel 3D print Wit S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 28.74
 Dames T shirt jurk Mini-jurk Zwart Lange mouw Afdrukken Kleurenblok dier Opdruk Herfst Lente Ronde hals Informeel 2021 S M L XL XXL 3XL
1% koopUSD $ 19.54
ATest